Jan 222013
 
SONY DSC

De eerste vliegers komen er aan

Afgelopen zondag liep het storm, we liepen dan ook met twee personen door de sneeuwstorm en het was wel koud! Hans en ik zijn gelijk de baan gaan vegen voordat het storm liep.!! Met sneeuw schuiver en een bezem aan de slag want waar ik dacht te gaan vliegen lag helemaal geen IJS. Wat hebben die weerprofeten dan uit hen nek staan…….?? Steeds matige strenge vorst en ik alles laten verwarmen om geen bevriezing van ons huis te hebben, kwam wel lekker warm uit bed. Ik heb werkelijk er niet aan getwijfeld of de Bijland lag helemaal dicht, nee helemaal niks. Kees stuurde nog een overzicht foto mee met de Bijland en allemaal water, ik dacht dat heeft hij natuurlijk zitten Photo-shoppen.
In ieder geval heb ik ook nog wat foto’s gemaakt. Ga er maar lekker voor zitten.

SONY DSC

De stoere baanvegers..

SONY DSC

..er mag niet met veel herrie gevlogen worden..

SONY DSC

IJsvliegert

SONY DSC

SONY DSC

Menno kwam ook nog even vliegen.