Apr 142013
 
JoopBoot6

David heeft zo te zien zijn bedenkingen..

JoopBoot1

Onzin zegt Joop, gewoon je roeispanen vast pakken en peddelen!

JoopBoot5

Alfred aan de trossen, terwijl Joop de laatste hand legt aan Het Schip.

JoopBoot2

..kijk maar, het werkt echt!

JoopBoot3

..tijdens de echte, heuse reddings aktie van Der Kleine UHU

JoopBoot4

Alfred toch wel blij dat der kleine UHU gered is!

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk wel de te-waterlating van de reddings-sloep van ons aller Joop. En natuurlijk offerde Alfred zijn UHU zwevertje op om te kijken of Joop ook inderdaad een reddings aktie kon volbrengen. Gelukkig kunnen we melden, dat niet alleen der UHU terug kwam (zij het met vleugels vol water) maar ook Joop kwam droog terug. Er zijn nog wel een paar kleine aanpassingen nodig aan het vaartuig, maar in principe werkt het. De komende zomer mag natuurlijk ieder zijn vaarbewijs halen, want het lijkt allemaal zo makkelijk, maar het vereist wel enige durf en behedigheid om zowel schip als in het water geland vliegtuig, en natuurlijk je zelf allemaal weer droog aan wal te krijgen. Ik wacht even met serieus oefenen to tde water temperatuur zo ongeveer 20 graden is. Lijkt me toch wel aangenamer.. En voor de liefhebbers: bewegende beelden! Als je zo terug kijkt, moet je wel toegeven dat Joop een moedig man is! (of verstand van boten heeft) Ik wacht tot het echt zomer is, voor ik het ga proberen. 😉

Video wil nog niet helemaal wat ik wil.. wordt vervolgd.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F_9-c2iR3hA[/youtube]