Jun 132016
 
DSCN0197

Ron

Gewoon een normale zaterdag middag.

Een paar losse foto’s waar verder geen verhaal aan vast zit 😉

Nou ja, overal zit wel een verhaal aan vast, maar die verhalen vertellen we onder elkaar op het veld!

Wat niet te zien is op een foto, is dat ik een onvrijwillig bad nam achter de boompjes. Als de wind van het water komt, heb je vaak aan de achterkant (aan de waterkant dus) van de bomen redelijk veel ”Aufwind”. eerder die middag was ik op die manier met de Tweagel tot boven de 100 meter gekomen met een vluchttijd  van een minuut of 10.

Dat probeerde ik nog eens, maar maakte de fatale fout om niet vanaf de rechterkant naar die plek te vliegen, maar vanaf de dijkkant. Dan moet je eerst door een stuk waar de lucht erg labiel is, en in dit geval was er veel meer ‘down’ als ‘up’. In die situatie kun je sturen wat je wilt, er is geen redden aan. En dus landde de Tweagle achter de boompjes, in het niet al te koude water. Gelukkig viel de schade achteraf wel mee, Na alles weer droog gemaakt te hebben, heb ik er de dag erop al weer mee gevlogen.  Lesje weer geleerd.

DSCN0196

Geert

DSCN0194

Raymond

DSCN0174

DSCN0166

Kees

DSCN0146

Alfons

DSCN0144

Eddie

DSCN0135

Tweagle

DSCN0172